-->

2015. november 3., kedd

06. - Vágyak

A kórházi szoba kicsi volt: csak egy ágy, egy kisebb asztal, és egy fehér szék. Alig fért el benne három alak: közülük egy az ágyat nyomta. Teste nagy részét eltakarta a paplan. Fehér hálóingben volt, amit kék pöttyök tarkítottak. Arca sápadt volt, mint teste többi része. Haja kócosan hullott a párnájára. Vékony karjába vastag tűt szúrtak. Arcát kötések övezték, habár a sebek gyógyíthatatlanok voltak.

05. - Jobb táncpartner

Margosha

"Az élet Amerikában csodás. Ma töltöm itt az első napomat. Még nem találkoztam Christopherrel, de már tűkön ülök, hogy találkozhassak vele. De mintha mindenki megváltozott volna körülöttem. Anya szótlan, apa meg mindig ideges. Mihailt meg már ne is említsük! Talán irigykedik Chrisre, vagy nem is tudom... remélem, hogy nem tudja az igazságot! Ha irigykedik, akkor ennek az lehet az alapja.

2015. november 2., hétfő

Új külsőt kapott a blog!

здорово!
Mint látjátok, új design a láthatáron, ami szintén DeviantArtos. Hogy miért is cseréltem le a designt?
Egyrészt: a régi már unalmas volt. Elég sokáig volt már méltó kerete a blogomnak.
Másrészt: a tragikus jelenet után úgy gondoltam, nem lenne jó egy "csilli-villi, jópofi" design, mivel ez becsaphatja az olvasót.
Harmadrészt: látjátok, hogy ki van a fejlécen? Amanda Seyfried! És kinek is akartam Marusya és Margosha szerepét adni? Amanda Seyfriednek! Ígyhát különösképpen megörültem, amikor láttam, hogy ő csücsül fent!
Remélem, hogy nektek is tetszik a design, és hamar megszokjátok! ☺
Ölel és pusszantás!
Chestia

2015. november 1., vasárnap

04. - Az igazság fáj. Nagyon fáj

здорово!
Mint már olvashattátok, a lányok helyet cseréltek. Ezért úgy gondolom, hogy mostantól (persze nem mindig) az ő szemszögükből fogok írni. De nem kell megijedni, mindig ki fogom írni, hogy éppen ki meséli el a történetet! Ha pedig nincs kitüntetve név, értelemszerűen az lesz az írói szemszög! További jó olvasást!
Ölel és pusszantás!
Chestia


×××


Marusya

"Hogy pontosan mi is késztetett a cserére? Nem is tudom... talán a segíteni akarás. Mert láttam valamit Margo szemében: valamit, ami fontosabb volt a szerelemnél. Hogy sosem találkozhatok többet Vincenttel, az egyszer biztos. De most nem rólam van szó, hanem róla, Asháról. Ő neki miért nem lehet jó? Miért nem lehet szerelmes? Megtehetem a segítséget? Meg.